KOM FORBI BUTIKKEN TIL SALE I JULI MÅNED

Vi rydder op og gør plads til nye modeller – vi har demonstrations og restmodeller til nedsatte priser og gode tilbud i vores brugt afdeling. Er du kommet hjem fra ferie eller ikke taget af sted endnu så kom forbi til en forfriskning og få en snak om de spændende muligheder.

Vi tilbyder også rentefri finansiering.

 

BeoVision 11-46

SPAR 6.000,-

Bag BeoVision 11 forførende linjer og det slanke ydre gemmer sig et væld af nyskabelser, der vil vise dig en verden af sanseoplevelser. En af disse er den LED-baserede LCD-skærm, som er designet med kompromisløs Bang & Olufsen perfektion og forstørrer oplevelsen med knivskarpe billeder og kraftfuld lyd.

 

Normal pris: 42.995,-

NU KUN kr. 36.995,-

Begrænset antal.

BeoLab 12-3

SPAR 19.000,-

BeoLab 12-3 er højttalere med en ultraslank profil, og dette er muligt grundet de omhyggeligt udformede kurver. Designet er inspireret af sinusbølger og giver et meget elegant udtryk og er en flot tilføjelse til fjernsynet eller på væggen.
 

Højtalleren variant: Aluminium

 

Normal pris: 33.990,- for et sæt

NU KUN kr. 14.990,-

Begrænset antal.

BeoLab 5 Final Editition

SPAR 47.395,-

Produceres i meget begrænset antal i eksklusiv højglans poleret aluminium og sort stoffront. BeoLab 5 er en kraftfuld skønhed, som tilbyder en enorm styrke og overlegen lydkvalitet. Højttaleren tilpasser sig stadig dit eget hjem, og sørger automatisk for, at du altid befinder dig på det ”rigtige” sted når favorit musikken skal nydes.

BeoLab 5 FINAL EDITITION sælges i begrænset antal til kraftig reduceret pris.

 

Normal pris: 147.390,- for et sæt

NU KUN kr. 99.995,-

Begrænset antal.

Komplet Musiksystem

SPAR 5.575,-

Det komplette musiksystem. BeoSound Moment er et intelligent, trådløst musiksystem, som integrerer al din musik og alle dine streamingtjenester i én enhed. Sættes BeoSound Moment sammen med de stilfulde, trådløse BeoLab 17, har du et musik set-up, der enkelt giver dig en kraftfuld lydoplevelse.

 

Normal pris: 39.570,-

NU KUN kr. 33.995,-